Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Betaalplan

Het groene betaalplan voor beter wonen! Select Windows helpt u besparen.

Door nu uw woning beter te isoleren met kunststof kozijnen en isolatieglas van Select Windows, begint u direct met het besparen op uw energierekening. En om het u nu financieel mogelijk te maken, biedt Select Windows het groene betaalplan.

Het groene betaalplan wordt door Select Windows aangeboden in samenwerking met GreenLoans. Deze solide en betrouwbare organisatie is al jaren actief, met als streven meer energiebewust bouwen en verbouwen.

Heeft u nog geen kunststof kozijnen of isolatieglas? Kies dan nu voor een verbouwing die u in de nabije toekomst kunt terugverdienen en die nu al mogelijk is door een groene lening. GreenLoans biedt namelijk leningen voor verbouwingen die bijdragen aan energiebesparing. U maakt uw “groene” plannen duidelijk en na goedkeuring kunt u direct beschikken over het totaalbedrag. De perfecte start voor een verbouwing die leidt tot een lagere energierekening voor vele jaren!

Vraag het uw Select Windows partner

Duurzaam verbouwen is nu mogelijk met GreenLoans! De Select Windows partners weten alles over de voordelen, voorwaarden en mogelijkheden. Bezoek daarom een showroom bij u in de buurt of neem contact met ons op. Uw woning is het waard!