Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

 

Kunststof kozijnen

Een passend kunststof kozijn voor iedere woning

Bij ieder kunststof raam, draaikiepraam, draairaam, voordeur, achterdeur, openslaande tuindeuren en schuifpui hoort een passend kunststof kozijn. Onze unieke kunststof kozijnen zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Dit komt door innovaties als de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de gelijkliggende aanslag en het verdiepte Schüco profiel. Dankzij de 125 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur behouden uw kozijnen hun uitstraling en hoeft u nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek volstaat.

Kunststof Schüco profielen als basis

Onze kozijnen maken wij op basis van kunststof Schüco profielen. Doordat deze profielen in de eigen Nederlandse fabriek van Select Windows (GevelNed) gemaakt worden tot kozijn voldoen deze aan alle Nederlandse normen en keurmerken. Dit resulteert in het beste kozijn voor uw woning. Zo zijn al onze kunststof kozijnen met staal versterkt.

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen.

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Wij krijgen vaak de vraag: Wat kost een kunststof kozijn?Daar is echter geen vast bedrag voor te noemen. Verschillende factoren bepalen onze prijzen en vooral uw wens is daarin leidend. We stellen graag een woonadvies op maat op met een vrijblijvende offerte. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Voordelen van kunststof kozijnen:

 • onderhoudsarm (schoonmaken met een vochtige doek is voldoende);
 • isolerend en inbraakwerend;
 • nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen;
 • Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding)
 • verkrijgbaar in 125 kleuren en in houtnerf, metallic of mat structuur;
 • gemaakt op basis van Schüco profielen;
 • vier ventilatiestanden op kunststof draaikiepramen;
 • vakkundige plaatsing;
 • ronde scharnieren op alle kunststof deuren;
 • duurzaam;
 • productie in eigen Nederlandse fabriek;
 • 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen, de montage, de kleur/structuur.

Meer weten over kunststof kozijnen?

Overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

GevelNed bedrijfsfilm

ColorNed bedrijfsfilm

Contactgegevens

Verbouwcenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede

0318 646 108
info@verbouwcenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

Wo. t/m vr. van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Andere tijden op afspraak!


Wegens de kerstvakantie zijn wij gesloten van maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari.