Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Hörmann voordeuren

Aluminium voordeuren van Hörmann: veilig en isolerend

Met een aluminium voordeur van Hörmann heeft alles wat u wenst. Deze voordeuren zijn namelijk niet alleen inbraakwerend en sterk isolerend, ze zijn tevens bijzonder en passen perfect bij de stijl van uw woning.

Aluminium voordeur: volledig naar eigen wens

Hörmann ontwikkelt en produceert de voordeuren zélf, dus u kunt uw aluminium voordeur individueel uitrusten naar uw eigen wensen. Denk aan verschillende motieven, kleuren, isolatieglas, siergrepen en zij- en bovenlichten. Kortom: u voelt zich direct thuis met een voordeur van Hörmann.

Hörmann voordeur: ThermoPro

Over de isolatiewaarde van de ThermoPro-deuren hoeft u niet in te zitten. Daar zorgt het 46 millimeter stalen deurblad wel voor. Ongenode gasten blijven zéker buiten. Deze Hörmann voordeur is standaard voorzien van een meervoudige vergrendeling.

Hörmann voordeur: ThermoPlus

De hoogwaardige ThermoPlus-deur is voorzien van een 65 mm dik stalen deurblad. De ThermoPro is inbraakveilig dankzij de meervoudige vergrendeling, die standaard op dit type is toegepast.

Hörmann voordeur: ThermoSafe

Bent u op zoek naar een voordeur met een uitstekende warmte-isolatie die tevens veilig is? Het deurblad van de ThermoSafe is 73 millimeter dik en zorgt voor een perfecte isolatie. Dit type voordeur heeft standaard een 5-voudig veiligheidsslot.

Hörmann voordeur: ThermoCarbon

Wilt u nóg verder gaan. De ThermoCarbon biedt u een uitstekende warmte-isolatie en biedt u een nóg betere veiligheid. Het deurblad van de ThermoCarbon is100 millimeter dik en is bovendien versterkt met carbon glasvezels. Deze Hörmann voordeur is standaard voorzien van een 9-voudig veiligheidsslot.

Voordelen van een Hörmann voordeur

  • strak design;
  • volledig op maat samengesteld;
  • hoge warmte-isolatie, dus een besparing op uw energiekosten;
  • zeer stevig, veilig en inbraakwerend;
  • uitstekende geluiddemping;
  • u hoeft de aluminium voordeur van Hörmann nooit te schilderen.
  • aluminium voordeuren zien er na jaren nog als nieuw uit.

Meer weten over aluminium voorddeuren van Hörmann?

Overweegt u een aluminium voordeur van Hörmann aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van aluminium voordeuren? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze aluminium voordeuren met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Contactgegevens

Verbouwcenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede

0318 646 108
info@verbouwcenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

Di. t/m vr. van 10:00 tot 17:00 uur Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur Andere tijden op afspraak!

Zomersluiting:

Wij zijn gesloten van dinsdag 30 juli t/m zaterdag 10 augustus. Vanaf dinsdag 13 augustus staan wij weer voor u klaar!