Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png

Over ons

Kunststof kozijnen koopt u bij Verbouwcenter Ede

Verbouwcenter is een begrip in de regio. Van Lunteren en Wageningen tot Bennekom en Arnhem weten mensen Jaap Hendriksen te vinden voor kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren, een veranda, dakkapel dakraam. Maar ook voor binnen- en buitenzonwering bent u bij Verbouwcenter Ede aan het goede adres.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en veranda’s

Jaap heeft als timmerman/metselaar jarenlang woningen gebouwd en verbouwd. Dus ook voor een bouwtechnisch advies gaat u met een gerust hart in zee met Verbouwcenter Ede. Het ambacht staat hier nog hoog in het vaandel. Dankzij het partnerschap met Select Windows heeft Verbouwcenter Ede een veelzijdig leveringsprogramma en profiteren zij mee van de nieuwste ontwikkelingen en hebben zij gezamenlijk inkoopvoordeel op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s en dakramen. Ook voor garagedeuren weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt. Verbouwcenter Ede is namelijk officieel Hörmann specialist.

Van kunststof voordeur tot achterdeur

Jaap verstaat zijn vak. Van voordeur tot achterdeur en tot aan een dakkapel op zolder of een volglazen vouwwand in uw achterpui. Omdat Jaap alleen voor perfecte resultaten gaat, werkt hij samen met vaste zzp’ers, die stuk voor stuk hun specialisme hebben. Per klus betrekt hij er de beste specialist bij.

Kunststof kozijnen

Ook bij het inmeten en plaatsen van bijvoorbeeld uw onderhoudsarme kunststof kozijnen treft u Jaap zelf ook regelmatig aan. In de showroom treft u Lucie; zij ondersteunt Jaap op het gebied van woonadvies op maat. In de 5 jaar die Lucie in deze branche werkt, heeft zij een schat aan ervaring opgedaan. Zij denkt graag van A tot Z met u mee, zowel in de showroom als in het bij u thuis inschatten van de mogelijkheden voor uw woonwens.

Bel ons voor een afspraak of bezoek onze showroom! De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Verbouwcenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede

0318 646 108
info@verbouwcenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

i.v.m. het Coronavirus werken wij alleen op afspraak. Wilt u contact opnemen met ons om een afspraak te maken?

Di. t/m vr. van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur
Andere tijden op afspraak!

Zomersluiting:

Wij zijn gesloten van 25 juli tot en met 15 augustus. Vanaf 18 augustus bent u weer van harte welkom in onze showroom. 

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp