Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Over ons

Kunststof kozijnen haalt u bij Verbouwcenter Ede

Verbouwcenter is een begrip in de regio. Van Lunteren en Wageningen tot Bennekom en Arnhem weten mensen Jaap Hendriksen te vinden voor kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren, een veranda, dakkapel dakraam en meer.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en veranda’s

Jaap heeft als timmerman/metselaar jarenlang woningen ge- en verbouwd. Dus ook voor een bouwtechnisch advies gaat u met een gerust hart in zee met Verbouwcenter Ede. Het ambacht staat hier nog hoog in het vaandel. Dankzij het partnerschap met Select Windows heeft Jaap een veelzijdig leveringsprogramma en profiteert hij mee van de nieuwste ontwikkelingen en gezamenlijk inkoopvoordeel op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s en dakramen. Ook voor garagedeuren weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt. Verbouwcenter Ede is namelijk officieel Hörmann specialist.

Van kunststof voordeur tot achterdeur

Jaap verstaat zijn vak. Van voordeur tot achterdeur en tot aan een dakkapel op zolder. Omdat Jaap alleen voor perfecte resultaten gaat, werkt hij samen met vaste zzp’ers, die stuk voor stuk hun specialisme hebben. Per klus betrekt hij er de beste specialist bij.

Kunststof kozijnen

Zowel bij het advies, als bij het inmeten en plaatsen van bijvoorbeeld uw kunststof kozijnen treft u Jaap zelf ook regelmatig aan. U heeft dus één aanspreekpunt die precies weet wat er is besproken. Jaap is een eerlijk en open mens die altijd zijn afspraken nakomt. Zegt u Jaap dan zegt u Verbouwcenter Ede.

Bel voor een afspraak of bezoek onze showroom!

Contactgegevens

Verbouwcenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede

0318 646 108
info@verbouwcenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

Wo. t/m vr. van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Andere tijden op afspraak!