Select Windows | Kunststof kozijnen op maat

Zonwering en raamdecoratie – Huis en Zon

Wij hebben voor iedere opening in de woning een passende invulling. Dat gaat verder dan een onderhoudsarm kozijn, raam, deur of schuifpui. We concentreren ons in de showroom tevens op de afwerking: de binnen- en buiten zonwering en raamdecoratie.

Daarbij luisteren we natuurlijk goed naar uw wensen. Ligt uw woongedeelte op het zuiden? Werkt u ’s nachts en wilt u het overdag graag donker en stil in uw slaapkamer? Speelt u graag met lichtinval? Of zoekt u iets tegen de inkijk?

 

Screens, rolluiken, plissés en meer

Op de eerste verdieping van onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede vindt u Huis & Zon. Al meer dan 50 jaar een begrip in Ede en omstreken. U treft hier buitenzonwering zoals screens, rolluiken en markiezen. Voor de afwerking aan de binnenzijde hebben we onder andere lamellen, plissés, jaloezieën en rolgordijnen. U hoeft niets te boren op uw prachtige onderhoudsarme kozijnen. We hebben slimme oplossingen om uw kozijn niet te beschadigen.

Verbouwcenter Ede - Huis en Zon zonwering en raamdecoratie

Luxaflex inspiration dealer

Om een extra breed pallet aan oplossingen te bieden, zijn wij met onze zonweringafdeling Huis en Zon zelfs Luxaflex inspiration dealer en hebben sinds kort een nieuw ingerichte shop. Zowel voor binnen- als buitenzonwering. Van duettes, shades en jaloezieën tot rolgordijnen voor binnen- en vensterzonwering, knikarmen, markiezen, rolluiken, buitenjaloezieën, rolluiken en screens voor buiten. Luxaflex past qua kwaliteit, garantie en service perfect in het assortiment van Verbouwcenter Ede.

 

De finishing touch: raamdecoratie

Nog voordat uw schuifpui of balkondeur geplaatst is, denken wij al met u mee over raambekleding. Zo weet u vooraf precies wat de mogelijkheden en de kosten zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Waar uw houten raam namelijk voorheen naar buiten draaide, draait een draaikiepraam naar binnen. Dat betekent dat uw rolgordijn niet langer voldoet. Het is ook handig om direct al te weten dat u bij uw op maat gemaakte kozijnen, direct exact passende horen kunt bestellen. Doordat kunststof (in tegenstelling tot hout) niet gevoelig is voor weersinvloeden, past een hor op dag 1 nog net zo mooi als na járen.

Bezoek de showroom voor zonwering en raamdecoratie

We vertellen u graag meer. Bel ons via 0318-613180, neem per email contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom en ontdek wat er qua binnenzonwering en buitenzonwering tegenwoordig allemaal mogelijk is. De koffie staat voor u klaar.

Contactgegevens

Verbouwcenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede

0318 646 108
info@verbouwcenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

Wo. t/m vr. van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Andere tijden op afspraak!


Wegens de kerstvakantie zijn wij gesloten van maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari.