Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png
Verbouwcenter Ede bestaat 10 jaar - kunststof kozijnen en zonwering in Ede

Hoera, Verbouwcenter Ede bestaat 10 jaar!

Verbouwcenter Ede bestaat op vrijdag 1 november 10 jaar. Dat betekent dat zowel díe vrijdag als de dag erna in het teken staan van feestelijkheden. “Ik ben enorm trots wat ik het afgelopen decennium met mijn team neer hebt gezet,” vertelt eigenaar Jaap Hendriksen.

“Zoals meestal het geval is, waren er hoogtepunten en dieptepunten de afgelopen jaren. De crisis hakte er goed in, maar gelukkig zijn we daar zonder al te veel kleerscheuren uitgekomen,” denkt Jaap terug. In die tijd groeide het besef bij de consument dat onderhoudsarme kozijnen de beste keuze zijn. Mensen hebben liever geen onderhoud aan hun woning en zitten graag isolerend en inbraakwerend. Hierdoor gaan kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien al een poos als warme broodjes over de toonbank.

Totaalpakket om wooncomfort te verbeteren

In 2016 verhuisde Verbouwcenter Ede van de Spinderweg naar een prachtig pand aan de Hoorn 33. “Vanaf dat moment hadden we volop ruimte om alle producten te etaleren. Zo konden we laten zien wat we in huis hebben.” Van dakkapel, veranda en garagedeur tot balkonbeglazing en gevelbekleding. Tegenwoordig is er zelfs een complete verdieping voor binnenzonwering,  buitenzonwering en raamdecoratie. Kortom: een totaalpakket om het wooncomfort van a tot z te verzorgen en te verbeteren.

Kunststof kozijnen niet te onderscheiden van hout

Jaap blikt terug: “De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan de afgelopen jaren. Kunststof is tegenwoordig niet te onderscheiden van hout. Zeker niet met de LIGNA houtnerfstructuur. Ook de scharnierkapjes op openslaande deuren verraden niet langer dat het om kunststof gaat. Deze hebben plaatsgemaakt voor rolbandscharnieren.”

Energie Kozijn is het kozijn van de toekomst

Met het Energie Kozijn zet Verbouwcenter Ede een stap in de toekomst. “Energiezuiniger is het niet te krijgen,” weet Jaap. “Dit sterk isolerende kozijn dat in verschillende uitstralingen, kleuren en structuren te krijgen is, is speciaal gemaakt voor triple glas.”

Subsidies op kozijnen en isolatieglas

Klanten weten steeds vaker de Energiebespaarlening in te zetten om tegen gunstige tarieven te lenen. Ook de opnieuw gevulde subsidiepot van de Subsidie Energiezuinig Eigen Huis (SEEH) draagt bij aan de aanschaf van isolerend kunststof kozijnen. Alles zit mee. Tóch heeft Jaap nog een wens: “Ik zou er graag een paar goede monteurs bij hebben die de kozijnen monteren bij de klanten. We proberen van alles, maar aan goede vakmensen is momenteel een fors tekort.” Ben jij een monteur of ken je er een? Neem contact op of loop even binnen voor een goed gesprek met Jaap.

Feestelijkheden opsnuiven in showroom

Verbouwcenter Ede Kunststof kozijnen - jubileum acties

Ook ú bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede om de feestelijkheden op te komen snuiven op 1 november en 2 november. Voor de inwendige mens wordt gezorgd en vanzelfsprekend gaat u niet met lege handen naar huis, want…Verbouwcenter Ede bestaat 10 jaar!

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp